"Sunt un partener politic cu un partid al cărui preşedinte de onoare este dl. Dan Voiculescu, nu mi-e ruşine de treaba aceasta, nu ascund treaba aceasta, dar aceasta este cu totul altceva decât că eu aş fi omul lui Dan Voiculescu", a spus Antonescu, la un post de televiziune. El a fost întrebat dacă Dan Voiculescu a procedat corect demisionând la o lună de când a devenit senator.

"Presupun că este legal şi nu fac referiri. Din punct de vedere electoral nu este corect (...) pentru că nu poţi să mergi într-o campanie electorală, mai ales nu într-un sistem de listă, unde până la urmă aleşii sunt cumva interşanjabili sau pot fi înlocuiţi pentru că au fost votaţi în bloc, ci într-un vot măcar în parte uninominal într-un colegiu, să le spui oamenilor votaţi-mă pentru că urmează ca patru ani de zile dacă îmi ajută Dumnezeu să fac cutare, cutare şi la numai o lună fără motive politice pe care să le prezinţi, foarte temeinice, după o lună sau două să te retragi. Nu mi se pare corect", a afirmat Antonescu.

Preşedintele PNL nu crede că acest demers al lui Voiculescu, după care s-a realizat strămutarea dosarului său la Tribunal, este o formă de obstrucţionare a justiţiei. "Să-l prindă DNA, să mai deschidă un dosar dacă a obstrucţionat justiţia, nu este treaba mea", a spus liderul liberalilor, relateaza Agerpres in pagina electronica.