”La finalul anului 2015, am demarat extinderea rețelei de magazine urmând să fim prezenți și în Republica Moldova. Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării. Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018.

Gama de produse disponibilă în magazine va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele Kaufland România, dar va fi, în același timp, adaptată în mod corespunzător nevoilor clienților locali.

Depunem în continuare eforturi ca magazinele Kaufland să îndeplinească dorințele clienților cu accent pe garanțiile și serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate și, bineînțeles, prețuri atractive. Ne bucurăm să oferim aceste avantaje și viitorilor noștri clienți din Republica Moldova pentru a beneficia de adevărata experiență a cumpărăturilor.

Datorită proximității geografice și a legăturilor istorice și culturale coordonarea activităților comerciale va fi asigurată direct de filiala din România”, se precizeaza in comunicatul de presa emis de companie.

 

În prezent, Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări: în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația, Bulgaria și România.