"Sunt extrem de afectat de veste. Este primul om care a avut încredere în mine. Eu, venind de la Cluj, nu cunoşteam multă lume în Bucureşti. Mi-a dat încrederea dânsului", a declarat Călin Goia. De asemenea, solistul trupei Voltaj a precizat că, pe lângă tot ce l-a învăţat profesional, Titus Munteanu a fost foarte apropiat sufleteşte de el.

"A avut o relaţie de prietenie, dincolo de ce se întâmpla pe platourile de filmare, nu doar cu mine, ci cu toţi cei cu care lucra", a mai spus Călin Goia.

"El a însemnat enorm, enorm (pentru ea, n.r.) şi el poate a plecat fizic, dar va exista pentru noi atât timp cât vor exista oamenii care au muncit cu el şi aceştia sunt de toate vârstele. Oameni care au învăţat profesia asta la cel mai înalt nivel de la un profesionist de top", a declarat, la randul ei, Geanina Corondan

De asemenea, Geanina Corondan a spus că Titus Munteanu a fost un om remarcabil şi cu simţul umorului. "Este pierderea României şi a televiziunii în general, a întregului fenomen al televiziunii din România", a mai subliniat aceasta.

Stela Popescu a declarat că a lucrat foarte mult cu Titus Munteanu, despre care a spus că "era un om extrem de dedicat profesiei".  "Era un profesionist adevărat, unul dintre marii profesionişti ai divertismentului de televiziune. Lucra într-o manieră serioasă, nu improviza, nu lucra superficial", a spus Stela Popescu despre Titus Munteanu.  "Regret din suflet plecarea lui", a completat Stela Popescu.

"Titus Munteanu face parte din acei câţiva mari regizori ai TVR care au existat în cei peste 50 de ani", a declarat Alexandru Arşinel.  Alexandru Arşinel a afirmat că a colaborat la foarte multe emisiuni cu Titus Munteanu, cea mai de succes producţie fiind "Un trio formidabil". "Un imens regizor şi un lansator de vedete", a completat actorul.

"O mare pierdere. Avea atâta forţă, atâta dorinţă să lanseze noi emisiuni, să lanseze noi vedete. (...) Regret enorm şi Dumnezeu să-l odihnească", a mai precizat acesta.