Invitat de compania Lenovo la conferinta Tech My Way, vedeta americana a stiut sa captiveze asistenta. Invitat pe scena la final, actorul, care, printre altele, l-a jucat pe legendarul Steve Jobs, a vorbit despre familia lui.

In timp ce se pregatea sa spuna un banc, publicul a inceput sa aplaude si sa fluiere cand Ashton Kutcher a pronuntat numele logodnicei sale, Mila Kunis. "Da, ma culc cu ea si este incredibil! Dar sa nu spuneti la nimeni", a raspuns actorul, referindu-se la rolul iubitei sale din Destinul universului si unde tanara vedeta de 31 de ani este o regina.

"Deci, ma culc cu regina Universului!", a adaugat el, spre amuzamentul sau si al salii.

Kutcher a vorbit, de asemenea, despre fiica lui, Wyatt, care are aproape cinci luni. "E atat de frumoasa. Simt ca ma ia cu dureri de cap... E ceva absolut nou pentru mine, dar nu ma face sa ma simt batran!", a asigurat actorul.

La un moment dat, din sala s-a auzit un plans de bebelus. Kutcher a tacut imediat. "Hai micutule, trece! Doamne, trebuie sa plec acasa", a lansat Kutcher razand. "Lasa-l sa planga, m-am obisnuit. Asta e!"