"Am venit la Bataclan cu prietenii. Eram in sala cand am auzit niste pocnituri. Initial, am crezut ca asa trebuie sa fie, ca asa este scenariu - nister petarde, probabil, ne-am gandit noi. Dar cand am intors privirea am vazut niste oameni inarmati, teroristi, am vazut trupuri neinsufletite cazand la parter. Ne-am aruncat la podea si teroristii ne-au spus sa ramanem asa", a relatat o tanara pe nume Nina, martora acelor evenimente de groaza.

"Trageau in toate directiile. Era cadavre peste tot. A fost ingrozitor, cumplit. Bine ca toti prietenii mei sunt in viata. Ne-am pierdut in multime, dar ne-am regasit. Politistii ne-au aratat incotro sa mergem si am dat de niste oameni care ne-au ajutat: ne-au dat ceai, ciocolata calda. Eu am primit o patura. Au facut tot posibilul sa ne sustina", a continuat tanara.

Potrivit spuselor sale, fortele de ordine au intervenit destul de tarziu. "Cred ca am zacut pe podea cam o ora, daca nu chiar mai mult. In jurul nostru erau oameni care au murit in agonie, erau trupuri sfartecate de gloante. Altii plangeau", a adaugat ea.