Începând cu ora 10,00, tronsonul Fetești — Lehliu (kilometrii 143 și 65 ai autostrăzii A2 ) a fost redat circulației pe calea unidirecțională Constanța — București.  Rămâne, în continuare, închis circulației publice, din cauza cantității mari de zăpadă, tronsonul Lehliu — Fetești, pentru sensul de deplasare București — Constanța.

Întrucât pe sectorul de autostradă care a fost redeschis circulației publice carosabilul este acoperit cu un strat de zăpadă amestecat cu material antiderapant, poliția rutieră a instituit o limitare temporară a vitezei maxime de deplasare, pentru toate categoriile de autovehicule, la 50 km/h.

Poliția rutieră recomandă participanților la trafic care intenționează să utilizeze acest segment de drum public să manifeste atenție sporită în trafic, să respecte cu strictețe limita temporară de viteză instituită pe respectivul tronson de autostradă și să respecte obligația legală de a utiliza luminile de întâlnire.

De asemenea, conducătorilor auto li se recomandă să recurgă la adaptarea permanentă a vitezei de deplasare la condițiile concrete de drum și trafic și să nu se efectueze manevre de depășire, de schimbare bruscă a benzii de circulație ori de bruscare a comenzilor autovehiculului condus.

"Nu uitați că frâna de motor este cea mai bună soluție de reducere progresivă a vitezei de deplasare, în această perioadă", se arată în comunicatul de presă, preluat de Agerpres in pagina electronica.