Sunt deschise, totodată, şi poziţii pentru specialişti IT cu experienţă, care să susţină dezvoltarea tehnică şi integrarea soluţiilor Avangate şi 2Checkout la nivel global, precizeaza agerpres.

'Căutăm acei tineri profesionişti, ambiţioşi, care ştiu că expunerea la o piaţă internaţională, o industrie dinamică şi proiecte interesante le oferă posibilităţi de dezvoltare rapidă şi achiziţia unor competenţe mai rar întâlnite pe piaţa locală. Suntem totodată interesaţi să creştem şi intern profesioniştii de care avem nevoie, prin promovarea colegilor din echipă. Ne putem mândri cu o rată de promovări de aproape 20% în ultimul an. Susţinem dezvoltarea prin accesul la sisteme şi tehnologii noi, traininguri, conferinţe şi certificări internaţionale, dar şi prin schimb de experienţă cu colegii din alte regiuni', menţionează Mădălina Teodorescu, HR Director în cadrul Avangate.

2Checkout are în prezent, împreună cu Avangate, 260 de angajaţi la nivel global, dintre care 70% lucrează în biroul din România, restul regăsindu-se în Statele Unite, Olanda, Marea Britanie şi Rusia. Echipa locală susţine operaţiunile de vânzări, marketing, financiare, de suport clienţi, precum şi de dezvoltare tehnologică.

Parte din portofoliul Francisco Partners, Avangate (în curând 2Checkout) este un furnizor de soluţii pentru e-commerce şi plăţi online care sprijină companiile să vândă produse şi servicii pe multiple canale, să atragă clienţi prin intermediul mai multor puncte de contact, să crească gradul de fidelizare a lor, să ofere totodată opţiuni multiple de plată, modele de subscripţie variate, dar şi să maximizeze ratele de conversie. Printre clienţii Avangate se numără ABBYY, Absolute, Bitdefender, FICO, HP Software, Kaspersky Lab. Avangate a achiziţionat 2Checkout în luna martie a acestui an.