Plafonul de garantare pus la dispozitia Bancii Comerciale Carpatica este de 236,6 milioane RON iar volumul de credite noi ce vor putea fi acordate fiind de 473 milioane RON.

Programul se va desfasura pe parcursul unei perioade de trei ani (pana in 2016), iar garantiile aferente imprumuturilor contractate de IMM-uri vor fi acordate prin intermediul FNGCIMM.

„Suntem bucurosi sa venim in intampinarea clientilor nostri cu un nou produs de creditare, care sa acopere lipsa temporara de lichiditati a acestora, beneficiind in acelasi timp de o garantie de stat de 50% din valoarea finantarii, precum si de o oferta de costuri avantajoase. Banca Comerciala Carpatica isi continua in acest fel demersul sau de a sprijini dezvoltarea IMM-urilor in Romania”, a declarat Cosmin Bucur, Chief Comercial Oficer in cadrul BCC.

Clientii care vor avea solicitari in cadrul Programului vor putea obtine linii de credit de pana la 5 milioane RON, dobanda perceputa fiind ROBOR 3 luni + 3,5%, fara costuri de acordare, gestiune sau rambursare anticipata. Durata creditelor va fi de pana la 2 ani, cu posibilitatea prelungirii cu inca 12 luni.