Produsul poate fi folosit şi pentru refinanţare. Clientul primeşte răspuns pe loc cu privire la suma maximă ce poate fi obţinută (suma maximă ce poate fi obţinută se bazează pe un calcul estimativ folosind datele declarate în cererea de credit; răspunsul nu reprezintă decizia finală de finanţare a băncii; decizia finală de finanţare va fi comunicată după analiza de credit).

Suma minimă împrumutată este de 1.000 lei, suma maximă este 110.000 lei, iar perioada maximă este de 5 ani, respectiv 10 ani, dacă se refinanţează credite acordate înainte de 28 octombrie 2011.

Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Românească arată că 'noul produs, Creditul FIT, completează linia de produse şi servicii lansate încă din anul 2016 prin care banca pune la dispoziţia clienţilor produse financiare simple, transparente. Pentru Banca Românească este foarte important ca fiecare client să ştie de la început costurile produsului pe care intenţionează să îl achiziţioneze, astfel încât să îşi poată folosi eficient resursele financiare'.

Banca Românească are un capital social de peste 700 de milioane de lei şi o reţea naţională de sucursale în majoritatea oraşelor importante ale ţării, precizeaza agerpres.