"Băncile se chinuie acum cu executări şi disponibilizări de portofolii şi cred că va fi o ocupaţie care le va lua mult timp. Ceea ce au ei, eu cred că 80% se poate vinde în cinci ani, iar în următorii doi ani vor putea să vândă în jur de 30-40%", a spus Răzvan Gheorghe.

Acesta a explicat că prin active reposedate ale băncilor are în vedere clădiri rezidenţiale, comerciale, dar şi terenuri, iar bunurile au intrat în posesia băncilor sau se află acum în procedura de executare silită şi urmează să fie vândute. Potrivit estimărilor sale, pierderea se situează la sub 50 de cenţi la dolar.

Răzvan Gheorghe a anunţat că activitatea Cushman & Wakefield România va fi continuată de Activ Property Services, care va oferi întreaga gamă de servicii ca şi până acum, nu numai pentru România, dar şi pentru Republica Moldova, în calitate de Alliance Partner Cushman & Wakefield.

Proprietatea companiei Cushman & Wakefield a fost transferată începând cu 1 iulie către Răzvan Gheorghe, directorul general din acest moment.Răzvan Gheorghe estimează pentru acest an o cifră de afaceri de un milion de euro, în scădere faţă de 1,4 milioane de euro în 2012. Acesta a explicat că perioada prin care trecem nu este una de criză, ci una de normalitate şi că lumea agenţilor imobiliari s-a schimbat, scrie Agerpres in pagina electronica.