Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles, că alegerile s-au desfăşurat normal, iar rezultatul acestora nu este alterat de incidentele care au avut loc în campanie.


Preşedintele a spus că este de părere că alegerile s-au desfăşurat "normal". Băsescu a mai spus că rezultatul alegerilor nu a fost alterat de incidentele care au avut loc în campania elctorală. Biroul Electoral Central anunţă că a emis şi transmis, vineri, la Monitorul Oficial al României, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

"Biroul Electoral Central a emis şi transmis astăzi, 14decembrie 2012, la Monitorul Oficial al României, spre publicare, Procesele Verbale privind rezultatele finale ale alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din 9 decembrie 2012", se arată într-un comunicat, citat de Mediafax. 

Preşedinţia informa, recent, că preşedintele Traian Băsescu va convoca Parlamentul şi va anunţa programul de consultări pentru desemnarea premierului care să formeze viitorul guvern imediat după publicarea în Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor.