Deputatul PNL George Becali a declarat, joi, că intenţionează să facă demersuri ca toţi cei aproximativ 600 de deputaţi şi senatori să aibă bilete rezervate la meciurile echipei Steaua.


"Voi face, o să organizez ceva astfel încât un consilier al meu de la biroul pe care îl voi avea, tot Parlamentul României, 600 cu senatori cu tot, vor avea rezervat 600 de bilete la meci pentru Parlamentul României. Bineînţeles că se vor înscrie cu 2-3 zile înainte să nu le ţinem nevândute (biletele-n.r.)", a spus Becali.

El a adăugat că în grupul parlamentar al PNL , 90% sunt stelişti. "Sunt Radu Stroe, Cristi David, Motreanu şi o să mai găsiţi. În PNL 90% sunt stelişti şi sunt foarte înfocaţi", a mai spus Becali.

El s-a referit şi la faptul că a spus o rugăciune la finalul jurământului de credinţă rostit la Parlament. "E posibil ca în Parlamentul României, după ce am spus eu rugăciunea, poate să o facă şi alţii şi poate o să spună să ne rugăm înainte de orice şedinţă. În opinia mea, nu poţi avea biruinţă dacă nu faci o rugăciune înainte de o şedinţă", a spus Becali pe holurile Parlamentului.

Deputatul a arătat că a avut emoţii la depunerea jurământului şi că a vrut să fie diferit pentru că "nu e mărturisit Hristos". El a depus, joi, în plenul Camerei Deputaţilor, jurământul de credinţă, în final spunând şi rugăciunea: "Doamne Isuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul".

"Jur credinţă Patriei mele, România, jur să respect Constituţia şi legile ţării, jur să apăr democraţia, drepturile fundamentale ale cetăţenilor, libertatea, independenţa, unitatea, integritatea teritorială. Jur să îndeplinesc cu onoare mandatul dat de popor, Aşa să-mi ajute Dumnezeu! Doamne Isuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul!", a spus Becali, încurcându-se la cuvântul "mandat", relateaza Mediafax.