Aceste proprietati ofera liniste si detensionare. Utilizarea ceaiului de musetel aduce, de asemenea, rezultate satisfacatoare in tratamentul tulburarilor digestive si tratamente de infrumusetare.

Ceaiul de musetel traditional, de exemplu, este recunoscut ca un calmant natural si relaxant, ajutand la tratarea problemelor cauzate de nervoase, cum ar fi dureri de cap, insomnie si de tensiune.

In produsele cosmetice, puterile sale au fost cunoscute de peste 4000 de ani. Ceaiul natural este folosit pentru a imbunatati culoarea aurie a parului blond, catifeleaza pielea, elimina cearcanele si pungile de ochi. Responsabil pentru aceste proprietati minunate este uleiul esential de musetel, care este un ingredient utilizat pe scara larga in industria cosmetica. Beneficiile sale ajuta si impotriva infectiilor.

Cum sa utilizati musetelul:

Impotriva insomniei: folositi flori de musetel uscate pentru a face perne. Parfumul lor delicat si moale ajuta pentru a calma si a calma anxietatea.

Comprese: pentru a lupta cu inflamatia si umflarea ochilor, se aplica comprese cu ceai de musetel. Folositi o carpa curata inmuiata in ceai cald, si se pune usor pe ochi.

Are efect calmant si relaxant: puneti un pumn de flori uscate ale acestei plante intr-o baie de apa fierbinte. Este ideal pentru a calma agitatia copiilor si de a promova un somn linistit.

Continuarea pe bewoman.ro