Agricover Holding SA este un jucător important în sectorul agricol românesc, care oferă servicii financiare şi de agribusiness fermierilor, printr-un model de business integrat. Cu o experienţă de 17 ani în agricultura românească şi 850 de angajaţi, Agricover sprijină peste 4.500 de fermieri prin intermediul celor două filiale principale, Agricover SRL şi Agricover Credit IFN. În 2016, compania a raportat o cifră de afaceri de 1,2 miliarde lei şi a acordat credite în valoare de un miliard de lei.

Investiţia BERD va susţine creşterea uneia dintre cele mai importante companii româneşti ce oferă servicii fermierilor din toate sectoarele agricole, iar fondurile vor permite companiei să răspundă nevoilor de finanţare în creştere ale fermierilor români şi să ofere acces la tehnologii moderne şi la pieţe de desfacere unui număr mai mare de ferme mici şi mijlocii. Compania va continua să susţină fermierii din zootehnie şi să îşi dezvolte investiţiile recente din domeniul procesării cărnii de porc.

BERD este unul dintre cei mai mari investitori instituţionali din România, cu investiţii în ţară de 7,6 miliarde euro, în peste 400 de proiecte. Totalul investiţiilor in sectorul agroalimentar este de 10,3 miliarde euro în 624 proiecte în ţările în care operează BERD, din care 700 milioane euro investiţi în România în 36 de proiecte.