Fostul premier italian Silvio Berlusconi, 76 de ani, a anunţat că s-a logodit cu prezentatoarea TV Francesca Pascale, 27 de ani. Politicianul a făcut această dezvăluire pe unul din canalele sale TV.


Site-ul 7sur7.be aminteşte totuşi că Berlusconi este căsătorit încă oficial cu a doua soţie, Veronica Lario. Berlusconi, judecat în prezent pentru relaţii sexuale cu o prostituată minoră, a spus: 'Este oficial, sunt logodit cu Francesca Pascale şi mă simt în sfârşit mai puţin singur. Între noi este o diferenţă de 49 de ani, iar Francesca este o femeie frumoasă atât la exterior câr şi în interior, cu solide principii morale. Îmi este foarte apropiată , mă iubeşte şi simt acelaşi lucru pentru ea. Este şi o foarte bună prietenă a fiicei mele, Marina.'

Silvio Berlusconi este acuzat că a plătit o dansatoare marocană, Karina El Mahroug, pentru relaţii sexuale pe când aceasta avea doar 17 ani. Zeci de alte starlete TV au declarat că au primit bani, bijuterii şi maşini în schimbul unor relaţii intime cu politicianul, scrie Agerpres pe pagina electronica.