Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei suedeze, hainele din noua colecţie reflectă stilul vestimentar al artistei americane, care s-a implicat şi în realizarea designului noii linii H&M, informează contactmusic.com.

"Întotdeauna mi-a plăcut politica brandului H&M de a se concentra asupra modei amuzante şi accesibile. Mi-a plăcut conceptul la care am colaborat, acela de a explora diverse emoţii ale femeilor, reprezentate prin patru elemente vitale: foc, apă, pământ şi vânt. A fost o campanie frumoasă, realizată pe o insulă tropicală. Am simţit că făceam mai degrabă un videoclip decât o reclamă", a declarat Beyonce.

Şedinţele foto şi reclamele pentru televiziune au fost filmate în Bahamas de Jonas Akerlung, la începutul acestui an. Campania, pentru care Beyonce a pozat în bikini, a fost denumită "Beyonce as Mrs. Carter in H&M".

Noua colecţie H&M, de inspiraţie tropicală, va ajunge în magazine în luna mai şi include diverse articole, precum pantaloni scurţi cu talie înaltă, rochii mulate pe corp şi rochii largi despicate până la coapsă.

Zvonuri despre faptul că Beyonce a fost aleasă noua imagine a brandului H&M au circulat încă din luna ianuarie, după ce una dintre dansatoarele din trupa artistei americane a lăsat să îi scape această informaţie într-un mesaj postat pe Twitter.