Lista cu principalele magazine care vor afişa REDUCERI pentru VINEREA NEAGRĂ:

Magazine cu produse IT:

    eMAG
    Evomag
    PC Garage
    F64
    ClickShop
    Marketonline
    Azerty
    Magazinultau

Magazine cu electrocasnice:

    Altex
    Domo
    Carrefour
    Flanco

Magazine de fashion, încălţăminte şi accessorii:

    TinaR
    Ecco Shoes
    Miniprix
    Boutique Mall

Magazine de cărţi:

    Nemira
    Elefant.ro
    Libris
    Okian
    BookCity

Magazine cu jucării şi articole pentru copii:

    Bebe Bliss
    Best Kids
    DinoLand
    101 Jucării

Cadouri:

    E-Cadou
    USBMania
    FunGift
    Cadouri De Top


Posibile probleme pe care le vei întâmpina

Probleme au existat în ultimii doi ani pentru magazinele care nu au fost suficient de bine pregătite în ceea ce priveşte stocurile de produse. De asemenea, retailerii online au întâmpinat dificultăţi în plasarea comenzilor, dar şi în fluidizarea acestui proces. Unii s-au dovedit a fi învinşi deoarece numărul mare de comenzi plasate a făcut ca serverele acestora să cadă, ceea ce a dus la pierderea clienţilor şi evident a unor sume consistente de bani.

În esenţă BLACK FRIDAY este o cursă pentru vânzător, care trebuie să îşi vândă produsele aflate sub PROMOŢIE în timp util, dar şi pentru cumpărător, care trebuie să îşi aleagă cu grijă bunurile dorite. Oricine a cumpărat produse de VINEREA NEAGRĂ ştie din proprie experienţă că răbdarea în această zi este o virtute, iar o bună planificare şi nervi de oţel pot fi calităţi răsplătite cu achiziţionarea unor chilipiruri în singura zi din an în care oricine poate pleca acasă fericit, dar şi cu bani în buzunare.

Originea BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video, scrie Mediafax.