Black Friday 2014Reducerile de Black Friday vor fi valabile in toate cele 28 de magazine din reteaua Casa Rusu, atat in magazinele proprii, cat si in cele francizate din toata tara, precum si pe magazinul online, www.mobilacasarusu.ro.  Perioada reducerilor va avea o durata de zece zile, desfasurandu-se intre 21 si 30 noiembrie, ofertele de Black Friday continuandu-se cu Black Week.  Pe parcursul celor zece zile, compania ofera reduceri intre 20% si 60% la toate produsele de mobilier.


Casa Rusu propune clientilor sai zece zile de preturi avantajoase pentru toate categoriile si produsele de mobilier. Spre exemplu, clientii vor putea cumpara o biblioteca RIO la pretul de 598 lei, redus de la 1495 lei (-60%), Dormitor Orinoco la pretul de 1.099 lei, redus de la 2.098 lei (-50%) sau Birou Micky la pretul de 108 lei, redus de la 240 lei (-55%).  Pe langa reducerile semnificative, Casa Rusu acorda facilitati in plus pentru comenzile online plasate in aceasta perioada. Indiferent de adresa de livrare, cumparatorii Casa Rusu beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul tarii pentru toate comenzile online. 

“Ne asteptam ca doar in prima zi de Black Friday sa vindem obiecte de mobilier in valoare de 300.000 euro si credem ca cele mai solicitate produse vor fi cele cu reducerile cele mai mari. Suntem pregatiti cu stocuri de mii de seturi pentru toate produsele care se afla in campania de reduceri.  Pe website-ul companiei, www.mobilacasarusu.ro, cumparatorii vor putea gasi toate ofertele valabile in aceasta perioada, informatii despre preturile initiale, reducerile acordate, atat valoric cat si procentual, caracteristicile produselor precum nuante, dimensiuni si functionalitati, sau timpul de livrare, aria de acoperire, instructiuni de utilizare si asamblare”, a declarat  Cristian Rusu, director general Casa Rusu.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de 28 de magazine, proprii si in regim de franciza, in orasele Bucuresti (trei magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt, Constanta, Tg. Jiu, Pitesti, Baia Mare, Focsani, Vatra Dornei, Zalau, Resita, Turnu Magurele, Viseu de Sus, Bistrita, Dej, Alexandria, Beius cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.