Până pe 1 decembrie clienţii pot achiziţiona televizoare LED începând cu 475 lei, aspiratoare de la 250 lei, electronice, electrocasnice sau produse IT la cele mai mici preţuri, scrie agerpes.

'Este al patrulea an la rând când ne bucurăm clienţii cu această sărbătoare a preţurilor mici. Preocuparea noastră continuă este de a le oferi clienţilor noştri o experienţă specială de cumpărături şi de a găsi la noi produsele preferate la cele mai avantajoase preţuri. Astfel, ofertele pe care le-am pregătit pentru ei de Black Friday vizează o gamă largă de produse electronice, electrocasnice, IT şi telecom, cu reduceri incredibile. În hipermarketurile Carrefour, clienţii găsesc totul sub acelaşi acoperiş', a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial cu peste 10.100 de magazine deschise în 34 de ţări, 10 milioane de clienţi pe zi vizitând magazinele sale.

În România, Grupul Carrefour numără 185 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 103 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' şi un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro.