BLACK FRIDAY 2013. „Pentru anul acesta evoMAG a pregatit 3 zile de mega reduceri. Astfel, de vineri pana duminica, in limita stocului disponibil, clientii vor avea acces la reduceri semnificative la aproape toate categoriile de produse. Ne asteptam ca produsele cele mai cautate sa fie, in continuare, laptopurile, smartphone-urile, tabletele si televizoarele. Cat priveste reducerile, acestea vor ajunge pana la 70%. Reduceri mai mari, de pana la 90% vom oferi la ceasuri, unde WatchShop.ro a pregatit o oferta mult mai atragatoare decat cea de anul trecut”, a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.


Pregatirile pentru acest eveniment au inceput in urma cu trei luni de zile si au culminat cu mutarea evoMAG intr-un nou sediu care dispune de un spatiu de depozitare de cinci ori mai mare decat cel anterior si inaugurarea unui nou showroom, de trei ori mai mare decat cel vechi.

„Noul spatiu de depozitare ne va permite sa ne marim stocul de produse si sa-l gestionam mai usor. Iar amplasarea spatiului comercial va permite atragerea unui  numar mai mare de clienti. In plus, am majorat numarul angajatilor la departamentele care presupun interactiunea cu clientii si cu produsele comandate de acestia. Avem astfel mai multi oameni la call center, colete (depozit), showroom si vanzari”, a mai spus Mihai Patrascu.

Cat priveste interesul clientilor pentru acest eveniment, ne asteptam la o dublare a comenzilor in comparatie cu 2012, cand, in ziua de Black Friday s-au inregistrat comenzi in valoare de 1 milion de euro.

„In cifre, Black Friday s-a tradus anul trecut pentru evoMAG in 9.000 de comenzi, peste 10.000 de produse comandate si peste 250.000 de vizitatori unici. Pentru anul acesta ne asteptam la o crestere de cel putin 30 – 40% in comparatie cu anul trecut, pana la aproximativ 350.000 - 400.000 de vizitatori unici”, a precizat Mihai Patrascu.

In plus, pe langa faptul ca anul acesta am mutat mai devreme evenimentul de Black Friday, incepand cu 13 noiembrie si pana pe 21 noiembrie, evoMAG va sarbatori Black Friday in fiecare zi.  Astfel, zi de zi, pe langa reducerile care sunt in mod curent pe site, clientii evoMAG vor putea cumpara produse cu discounturi mult mai mari.