"Multi clienti ne-au semnalat ca nu au inteles foarte clar cand este Black Friday in 2013, tinand cont de numeroasele zile alese de retaileri pentru a organiza campanii sub aceasta titulatura. Pentru ca Black Friday in Romania nu a fost atat de comprimat precum la nivel mondial, am decis sa organizam o noua campanie de reduceri substantiale, pe 29 noiembrie, campanie denumita Black is Back", spun reprezentantii Oktal.ro.

Astfel, in ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, vizitatorii www.oktal.ro vor putea achizitiona produse din campania Black Friday de pe 22 noiembrie, dar si alte produse nou-adaugate in promotii. In plus, reprezentantii magazinului promit o surpriza placuta pe una dintre cele mai cautate categorii de produse din 2013. Startul in campania Black is Back este programat pe 29 noiembrie, ora 00:00. Produsele vor putea fi comandate pana la finalul zilei.

"Anul acesta, Black Friday a fost un eveniment de shopping atipic, in sensul ca nu a existat un consens in retail cu privire la momentul organizarii acestei "sarbatori" a shoppingului. In unele cazuri, Black Friday a inceput chiar mai devreme de 22 noiembrie. Pentru IT&C, ziua principala a fost 22 noiembrie, dar multi retaileri vor organiza Black Friday pe 29 noiembrie. Aceasta situatie a determinat confuzie in randul unora dintre clienti si, pentru a satisface cererea pentru cat mai multi, am decis ca o a doua etapa de Black Friday este necesara", subliniaza oficialii Oktal.ro.

Cei care vor dori sa cumpere produse de la Oktal.ro in cadrul campaniei Black is Back de pe 29 noiembrie 2013 o pot face doar online, nu si din showroom-ul din Bucuresti. Comenzile, care vor fi livrate rapid prin curier, pot fi platite online sau la livrare. Plata in rate este posibila cu cardurile de credit, nu si prin creditele online ce necesita aprobarea unui dosar.