'Există o solicitare în acest sens a organizaţiei din Constanţa (n.r. - de excludere din PDL a lui Sever Voinescu), dar nu mai departe decât joi, cred, vom analiza situaţia din organizaţia Constanţa pe baza unui program pe care îl va aproba Biroul Permanent Naţional şi o să discutăm la faţa locului. După ce ne lămurim din toate punctele de vedere, lunea viitoare o să facem propunerile necesare în Birou. Astăzi (n.r.- luni) nu vorbim lucrul ăsta. Nu m-aş fi aşteptat de la un coleg din conducerea partidului, vicepreşedinte, să facă campanie pentru un candidat al unui alt partid', a precizat luni Blaga, înainte de începerea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, relateaza Agerpres.

Despre colegii care fac declaraţii în afara partidului, Blaga a arătat că nu ar vrea să le îngrădească dreptul la opinie, ba dimpotrivă.

'Sigur că din punct de vedere al partidului corect ar fi să spui punctele de vedere în interior şi noi am invitat de fiecare dată şi în BPN şi în alte întâlniri informale colegii care doresc şi au păreri să le spună fără nicio problemă. Nu există din acest punct de vedere nicio frână, dar alţi colegi care au făcut, din păcate, lucruri inadmisibile, adică campanii împotriva partidului, conducând campanii ale contracandidaţilor noştri din partea altor partide, aici o să analizăm situaţiile de la caz la caz şi o să propunem Biroului Permanent măsurile care se impun perfect statutar', a mai spus liderul PDL.