"Blue Air a fost înfiinţată cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor românilor şi să aducă Europa mai aproape de principalele oraşe din România, misiune pe care o avem şi astăzi la mai mult de zece ani de la înfiinţare. Aeroportul Internaţional Iaşi reprezintă a cincea bază operaţională a Blue Air, iar lansarea acestor trei noi rute demonstrează încrederea pe care o avem în potenţialul de dezvoltare a acestei regiuni. Londra şi Paris se vor bucura de două frecvenţe pe săptămână, iar Roma se va opera cu trei frecvenţe, din 25 octombrie 2015", arată Gheorghe Răcaru, director general Blue Air, citat de agerpres.

"Oriunde în lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezintă un reper de evoluţie pentru că, în cele din urmă, consumatorii de transport aerian migrează spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Însă privim ca reuşită primordială conectarea directă a Iaşului de o nouă destinaţie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai aşteptată destinaţie, de către toate mediile socio economice. Lucrurile capătă o altă turnură prin introducerea acestei noi destinaţii premium, Aeroportul Iaşi dovedindu-şi încă o dată importanţa atât în raport cu alte aeroporturi regionale cât şi pentru comunitatea noastră', a declarat Marius Bodea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi.

Blue Air operează pe rutele Bucureşti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenţa, Iaşi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia ; din Bacău: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano (Bergamo), Paris, Roma, Torino ; din Sibiu: Stuttgart ; din Constanţa: Milano (Bergamo) ; din Iaşi: Londra, Paris, Roma ; din Larnaca: Atena, Salonic ; din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Blue Air are baze operaţionale la Bucureşti, Bacău, Iaşi, Larnaca şi la Torino (Caselle).