“Pentru a ne consolida poziția pe piața din România, cât și pe piața europeană, și pentru a putea îmbunătăți calitatea serviciilor de transport aerian oferite pasagerilor, noul Consiliu de Administrație consideră oportună găsirea unui investitor, mai ales că există deja oferte și scrisori de intenție depuse de investitori români și străini de marcă”, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Compania Blue Air are, incepand cu 10 aprilie,  un nou Consiliu de Administrație alcătuit din următorii membri: dna Ellen Phillips – specialist american în aviație și în restructurarea companiilor de aviație, cu peste  30 de ani de expertiză în domeniu (lucrează în cadrul Blue Air din 2010), Adrian Ionașcu – Director General Adj. Blue Air (parte a echipei de management a companiei din 2007), si Rudolf Vizental – reprezentant al Casei de Insolvență Transilvania. Noul Act Constitutiv a fost înregistrat deja la Camera de Comerț și Industrie.

Compania Blue Air este controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocaţi pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad şi aflat în prezent în detenţie.