Ilie Carabulea si Corneliu Tanase raman in continuare actionari ai BCC, masura dispusa de BNR constand in suspendarea drepturilor de vot detinute direct sau indirect. Cei doi nu au nici o functie executiva sau non-executiva in cadrul BCC.

Banca isi propune sa lucreze in stransa colaborare cu actionarii pentru a identifica cea mai buna cale de evolutie pentru institutia bancara. La Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA), planificata pe 10 aprilie 2014, conducerea isi va prezenta planurile pentru viitor si va solicita mandatele necesare de la actionari pentru a implementa solutiile de dezvoltare care vor fi sustinute de actionari.

“Cred cu maxima convigere ca avand sprijinul actionarilor, banca va reusi sa se plaseze intr-o pozitie mai buna pentru a-si atinge obiectivele de business: de a fi o banca de incredere, sigura si cu servicii orientate catre client", a declarat Johan Gabriels, CEO al BCC.

Anul 2013 a fost un an cu schimbari pozitive considerabile pentru BCC. In primavara anului 2013, BCC a numit pentru prima data un CEO strain si un management de top, cu acreditari solide de corporate banking. La sfarsitul anului, banca a raportat un venit net de 217 milioane lei si un profit net de 38 milioane lei (creștere de 77% fata de 2012).

"Banca Carpatica are una dintre cele mai bune rate de lichiditate de pe piata. Faptul ca este listata la bursa, o face sa fie si una dintre cele mai transparente banci din Romania. Toate acestea, impreuna cu o echipa de management profesionista si dedicata, ar trebui sa constituie un motiv suficient de puternic pentru care clientii actuali si potentiali sa apeleze cu incredere la serviciile noastre", a declarat Johan Gabriels, CEO al BCC.