Cei doi actori celebri, care au împreună 6 copii, doresc să se căsătorească de Crăciun, iar Brad Pitt și-a pus avocații să alcătuiască un contract prenupțial de 101 pagini si menit sa protejeze situatia financiara a vedetelor. Prin urmare, in caz de divort, Brad isi va pastra averea estimata de publicatia americana Forbes la 150 de milioane de dolari ale sale, iar Angelina va ramane cu 120 de milioane de dolari.

Conform contractului, în cazul destramarii casniciei, cei doi vor primi custodia comună asupra copiilor.

"Angelina a avut mereu rețineri cu privire la semnarea unui astfel de contract, dar Brad a convins-o că e mai bine așa", afirma revista britanica facand referire la surse din anturajul celor doi actori de la Hollywood. "Brad este un fire romantica, dar si un om practic și, având în vedere faptul că formeaza un cuplu ce valorează 270 de milioane de dolari, cu 6 copii și numeroase proprietăți în diferite părți ale lumii, decizia lui este, oarecum, justificata. În plus, atât Brad cât și Angelina au mai fost căsătoriți înainte și știu cât de dificil poate fi un divorț. Acum situatia este ceva mai complicata, pentru ca au copii, iar Brad dorește să acopere toate posibilitățile", au precizat sursele citate.

Brad și Angelina nu se pot căsători în Franța pentru că nu au rezidență în această țară, dar doresc să organizeze o ceremonie somptuoasă la reședința lor din aceasta tara, precedată de nunta propriu-zisă în Hawaii, locul preferat al mamei actriței, Marcheline Bertrand, care a încetat din viață.

"La Hawaii chiar și mama ei va putea face parte din micuța ceremonie la care s-au gândit, pe plaja ei preferată. Principala petrecere va fi cea din Franța, alături de prietenii apropiați și de membrii familiei. Toată lumea și în special copiii sunt emoționați. Le place ideea unei nunți de Crăciun la reședința lor franceză, Chateau Miraval, cu focul aprins în șemineu și cu nenumărate decorațiuni de Crăciun", a mai adăugat sursa citată.