Deși frumoasa actriță și regizoare filmează în însoritul Sydney, nunta va avea loc în rezervația naturală Ayers Rock — denumită Uluru de către aborigeni — în Teritoriul de Nord, în această lună, cel mai probabil la data de 18 decembrie când Brad Pitt va sărbători împlinirea a 50 de ani.

Surse apropiate cuplului, ciyate de publicația britanică, sustin ca, respectand traditia aborigena, ceremonia de nuntă se va desfășura la răsăritul Soarelui

Brad și Angelina sunt impreuna din 2005, relatia lor incepand, practic, pe platourile de filmare ale comediei "Mr. and Mrs. Smith". Cei doi actori s-au logodit în aprilie 2012, iar căsătoria legală va avea loc la începutul anului viitor, într-un cadru intim, fie la Los Angeles, fie la New Orleans. Luna de miere și-o vor petrece în Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina pentru că acolo a fost împrăștiată cenușa mamei sale, Marcheline Bertrand, care a încetat din viață din cauza unui cancer ovarian la vârsta de 56 de ani.

Cei doi vor organiza o petrecere inclusiv la Chateau Miraval, proprietatea lor din Franta, unde vor fi invitati membrii familiei și prietenii.