Branislav vine în România din Lausanne, Elveția, unde a lucrat la PMI Duty Free în poziția de Director Corporate Affairs. Are o experiență în business de peste 20 de ani și s-a alăturat echipei Philip Morris în urmă cu 9 ani. Acesta și-a început cariera în cadrul companiei în anul 2007, la Philip Morris Zagreb, iar apoi a fost membru al echipei de management pentru Europa Centrală – regiunea de Sud ca director general în Croația. De asemenea, de-a lungul carierei sale, a ocupat diferite funcții-cheie pe mai multe piețe din Europa Centrală și de Est, precum Slovenia, Bosnia-Herțegovina și Croația.

 

Branislav Bibic a absolvit un master în Business Administration la Universitatea din Oxford. 

 

Având o experiență solidă și relevantă în Europa de Est și cunoscând foarte bine provocările și specificul regiunii, Branislav Bibic va conduce echipa de management Philip Morris România vizând păstrarea performanțelor și alinierea strategiei naționale la cea intențională a companiei.

 

„Sunt onorat de această numire şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu echipa Philip Morris din România. Misiunea mea este a de a consolida business-ul local  şi de a susține dezvoltarea platformei de produse cu risc redus lansate cu succes în România, poziționând astfel Philip Morris drept lider în inovație. Dezvoltarea companiei în România şi inovaţia sunt prioritățile Philip Morris şi vom continua să investim consistent în oameni, branduri şi în fabrica noastră din Otopeni” a declarat Branislav Bibic, director general Philip Morris România.