În prezent, proiectul se află în prima fază de construcţie, care va fi finalizată în luna decembrie a acestui an, urmând ca întregul proiect să fie livrat în primăvara anului 2017.

New Residence Bucureşti va dispune de 45 de garsoniere, disponibile în cinci modele diferite şi poziţionate atât la etajele 1 şi 2, cât şi la mansardă, 117 apartamente de două camere, disponibile în 13 modele, cu o suprafaţă cuprinsă între 57 şi 77 mp, şi 54 de apartamente cu trei camere, disponibile în cinci modele, cu suprafeţe cuprinse între 85 mp şi 95 mp.

Complexul rezidenţial va cuprinde parc privat, club de socializare, locuri de parcare, 14 spaţii comerciale, supermarket, sală de fitness, afterschool, farmacie şi locuri de joacă pentru copii.

Prin acest proiect, ARDC (UK) Ltd, asociatulmajoritar al BRIP, realizează a doua investiţie imobiliară în Bucureşti, după finalizarea în 2015 a ansamblului New Residence Măgurele - peste 180 de apartamente, patru spaţii comerciale şi opt case de tip individual şi duplex, precizeaza agerpres.