Potrivit publicatiei Mirror, actrita a cumparat o insula. Care are o particularitate: este in forma de inima. Petra Island este situata la aproximativ 90 de kilometri nord de New York, distanta care poate fi parcursa in 15 minute cu elicopterul. Iar acest mic paradis adaposteste o resedinta proiectata de Frank Loyd Wright, arhitect care se bucura de toata admiratia lui Brad Pitt.

„Imediat ce Angie a aflat ca insula este de vanzare, s-a grabit sa o viziteze”, a declarat un apropiat al cuplului. „A fost cu adevarat impresionata. Casa este perfecta, este locul ideal pentru a petrece timpul fie cu intreaga familie, fie numai ei doi. Iar faptul ca insula are si o anumita forma, inseamna foarte mult pentru Brad. In plus, Brad va putea locui intr-o vila conceputa de unul dintre idolii lui. Este, prin urmare, cadoul perfect”.

Pretul? Pentru cele doua vedete de la Hollywood, o nimica toata: 15 milioane de euro. Merita amintit ca in 2011, cand Pitt a implinit 48 de ani, Angelina Jolie i-a daruit o cascada in California.