Producătorul de carne CarmOlimp Braşov atenţionează că numele companiei este folosit în mod abuziv, de către persoane necunoscute, în cadrul unor campanii false de recrutare de personal pentru noi magazine.

"CarmOlimp nu a realizat recent şi nici nu intenţionează în viitorul imediat să facă recrutări de personal. De asemenea, compania nu a perceput niciodată vreo taxă în campaniile de angajare. Numele CarmOlimp este folosit fără acordul nostru. În ceea ce îi priveşte pe cei care au fost afectaţi de aceste campanii false le recomandăm să contacteze imediat autorităţile competente pentru reclamarea fraudei şi protejarea informaţiilor personale", au spus reprezentanţii companiei.

Mai multe persoane din Cluj-Napoca au fost păcălite de anumiţi indivizi care au pretins că sunt colaboratori ai CarmOlimp în vederea recrutării de personal pentru deschiderea unui magazin în acest oraş. Aceştia percep de asemenea o taxă de 50 de lei.

Pentru folosirea în mod abuziv a numelui companiei, CarmOlimp va colabora cu autorităţile competente în vederea soluţionării acestei situaţii.

Carmolimp este unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de carne ambalată în atmosferă protectoare la gramaj fix din ţară. În prezent, operează un număr de 50 magazine proprii şi peste 60 de unităţi în sistem franciză.