Intr-un interviu acordat publicatiei Viva, ea dezvaluie secretele siluetei sale si a filosofiei sale de viata. Surprinzator, Irina nu refuza nimic cand vine vorba de mancare. Cu alte cuvinte, isi permite sa manance orice. Greu de crezut, nu-i asa?

"Trebuie sa acordat atentie corpului dumneavoastra, sa-l respectati si sa-l iubiti. Petrec mult timp cu exercitiile cardio, pentru ca imi fac bine. Cred in ecuatia care consta din a manca orice doresti si a practica sporturi", spune Irina.

"Ma antrenez zilnic, dar evit activitatile care cresc masa musculara. Ma concentrez in special pe box si bicicleta", a continuat frumoasa bruneta. In plus, ea bea numai ceai.

In ceea ce priveste viata personala, dupa despartirea de renumitul fotbalist de la Real Madrid, Irina nu se grabeste sa-si gaseasca alt iubit. "Am crezut, o data, ca am gasit omul ideal, dar lucrurile nu au mers. O femeie se simte urata cand nu are alaturi persoana potrivita. M-am simtit urata si nu suficient de linistita. Intr-un cuplu, cele doua persoane trebuie sa impartaseasca aceeasi parere despre ceea ce inseamna o relatie", considera Irina Shayk.