Interesant este faptul ca nu numai casa este asezata cu acoperisul pe pamant, dar si interiorul a fost amenajat tot cu cu susul in jos. Primii turisti au pasit deja pe tavan si, ridicand capul, au putut admira covorul de pe podea, au vazut mesele si scaunele, veioza, patul sau laptopul in pozitie atarnata, gata parca sa vina peste ei. O senzatie stranie. Iata de ce, a locui intr-o asemenea cladire seamana cu o adevarata provocare. Unicul element care respecta directia fireasca este scara de intrare.

„Cand pasiti in interior, primul lucru la care va ganditi este ca a locui in astfel de conditii constituie o experienta haioasa. Dar cu timpul, unii pot simti o usoare stare de ameteala si chiar o pierdere a simtuui orientarii”, se spune de site-ul administratiei Gelendjik. Proprietarul casei asigura, totusti, ca originala lui constructie nu prezinta nici un pericol.

„Casa mea nu este singura din lume: mai exista cateva asemenea constructii. Dar majoritatea se limiteaza la aspectul exterior. La mine, cu susul in jos sunt asezate nu doar zidurile, dar si toate obiectele din casa”, explica proprietarul.