La Hollyood e doliu. Un mare artist a trecut in nefiinta. Colegii de breasla sunt socati si au numai cuvinte de lauda si admiratie pentru cel care a incantat cu rolurile lui milioane de oameni, facandu-i sa rada, sa planga, sa priveasca viata si cu alti ochi.

Robin Wlliams a decedat in vila sa din Tiburon, la aproape 30 de kilometri de San Francisco. Acum, intrarea in resedinta este, practic, pavata de zecile buchete de flori si mesaje aduse de cei care l-au admirat.

De-a lungul carierei sale, Robin Williams a jucat in peste 30 de filme. A avut trei sotii si trei copii. Dar a dus si o lupta cumplita cu dependenta lui de droguri si alcool.

Robin William lucra la cateva proiecte cinematografice. Pe unele a reusit sa le termine. Altele nu. In aprilie, studiourile Twentieth Century Fox anunta continuarea celebrelor aventuri ale Doamnei Doubtfire, unul dintre rolurile emblematice ale actorului american. Moartea vedetei a dat insa aceste planuri peste cap, astfel ca Fox a renuntat la proiect. E greu de gasit un actor capabil sa-l inlocuiasca pe Robin Williams in acest rol.

Filmul Wedding Banned nu si-a gasit inca un realizator, dar miza deja pe prezenta lui William. Nu se stie care va fi soarta acestui lung metraj. Ramane, de asemenea, de clarificat ce se va intampla cu filmul de science-fiction Absolutely Anything, realizat de Terry Jones si care primise deja pe participarea lui Williams.

In schimb, actorul va putea fi vazut in filmul Boulevard, al lui Dito Montiel. In aprilie, cand a fost prezentata in deschiderea Tribeca Film Festival, realizatorii peliculei erau in cautare de distribuitori.

Robin a reusit, de asemenea, sa finalizeze filmarile la The Angriest Man in Brooklyn, unde el il interpreteaza pe Henry Altmann, un om vesnic nervos. Dupa un accident de circulatie, un medic (Mila Kunis) il anunta ca, din nefericire, mai are de trait 90 de minute. Altmann se lanseaza intr-un goana nebuna, incercand sa se impace cu sotia, fraterle si prietenii sai.