Cu o suprafata de 2000 mp (Oradea) si respectiv 1600 mp (Arad),  investitia celor doua magazine se ridica la 300.000 de euro (150.000 euro/ magazin).  
 
Ambele magazine sunt amplasate in centre comerciale, cel din Oradea se afla in Shopping City Mall, iar cel din Arad in Galleria Mall.  Numarul total de angajati ai celor doua magazine este de 45 de persoane.  
 
Inaugurarea celor doua magazine coincide cu lansarea pe piata de noi modele de mobilier de bucatarie, sufragerie, dormitor sau coltare tapitate care se vor gasi si in aceste unitati.  
 
„Suntem atenti la nevoile cumparatorilor nostri si la tendinte, astfel ca lansam noi modele de mobilier care ofera o si mai multa adaptabilitate la spatiu, dar si un design foarte actual din punct de vedere al culorilor si formelor.  In prezent, investim in cresterea capacitatii de productie a fabricii de mobilier tapitat si in dezvoltarea unitatii de productie de mobilier personalizat”, a declarat Cristian Rusu, director general Rus Savitar.
 
Casa Rusu urmeaza sa deschida in luna iulie alte doua magazine proprii, in Piata Neamt si Constanta.  
 
In prezent, Casa Rusu detine o retea de magazine proprii care acopera orasele Bucuresti (trei magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea si Arad cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.