Cu o suprafata de 400 mp, magazinul Casa Rusu din orasul Dej este primul din judetul Cluj deschis in regim de franciza. Politica de extindere a companiei vizeaza in 2013 deschiderea atat de magazine in regim de franziza, precum si magazine proprii. Cu ocazia inaugurarii, pentru a atrage un numar cat mai mare de cumparatori, magazinul din Dej va avea in primele saptamani o politica de marketing de reduceri semnificative si oferte promotionale.

“Am demarat in 2011 sistemul de francizare si suntem multumiti de evolutia pe care am avut-o in aceasta directie.  Anul 2013 incepe cu deschiderea magazinului din Dej si va fi continuat de cel putin alte 8 magazine in regim de franciza, iar pentru urmatorii 3-5 ani obiectivul este de a avea cate o franciza in fiecare oras mic si mediu cu pana la 50.000 de locuitori”, a declarat Cristian Rusu, administratorul grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Compania Casa Rusu este prezenta in judetul Cluj prin doua magazine, un magazin propriu, care se afla la Cluj si cel inaugurat la Dej in urma cu trei zile. 

Orasele in care s-au deschis anul trecut magazine in regim de franciza sunt  Baia Mare, Tecuci, Vatra Dornei, Petrosani, Caransebes, Resita, Turnu Magurele, Viseu de Sus, Bistrita, Suceava.

“Suntem de 2 ani intr-un proces dinamic de extindere care inseamna atat deschiderea de magazine in sistem de franciza, cat si magazine proprii. In 2012 am continuat politica de dezvoltare a retelei de magazine  proprii Casa Rusu ajungand  la un numar de 12 magazine in acest moment. Pentru anul 2013 avem in plan deschiderea a inca 10 magazine proprii, iar in viitorul foarte apropiat, in prima parte a anului vom inaugura magazinele din Buzau, Oradea, Constanta, Piatra Neamt si Arad. In total, 2013 va insemna cel putin 19 noi magazine Casa Rusu, proprii si francize”, a declarat Marius Raia, director general Casa Rusu.

 

Casa Rusu este compania de retail a producatorului  Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania, prin productia realizata in cele 3 fabrici existente pentru realizarea mobilierului din pal melaminat si a mobilierului tapitat. Capacitatea de productie este de 18.000  garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna. Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100 000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de euro. In prezent, in cadrul grupului sunt peste 900 de angajati.