Buzaul devine al noualea oras din Romania in care Casa Rusu este prezent cu unitati proprii.

Cu o suprafata de 2.500 mp, magazinul este amplasat pe doua nivele in incinta Galeria Mall Buzau si va avea 21 de angajati.  Investitia in amenajarea si promovarea magazinului este de 150.000 de euro. 

Continuam procesul dinamic de extindere si dezvoltare a retelei de magazine Casa Rusu. Pana la sfarsitul lunii iulie 2013 se vor mai inaugura inca patru noi magazine Casa Rusu in Oradea, Constanta, Arad si Piatra Neamt. Se arata un an bun pentru noi si asteptam pana la finele anului o crestere cu cel putin 20% a cifrei de afaceri pe reteaua de magazine Casa Rusu”, a declarat  Marius Raia, Director General Casa Rusu.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de magazine proprii care acopera orasele Bucuresti (trei magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Sibiu si Buzau, cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.

CASA RUSU este compania de retail a producatorului Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania, prin productia realizata in cele 3 fabrici existente pentru realizarea mobilierului din pal melaminat si a mobilierului tapitat. Capacitatea de productie este de 18.000  garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna.

Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100 000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de euro. In prezent, in cadrul grupului sunt peste 900 de angajati.