1. Clark Gable. Vila de 2,1 milioane dolari

In Palm Springs, statul California, a fost scoasa la vanzare vila detinuta, in anii 1940, de renumitul actor Clark Gable. Astazi, proprietarul imobilului este producatorul Joel Douglas, fratele actorului Michael Douglas.

Potrivit Los Angeles TImes, construita in 1925, casa dispune, printre altele, de patru dormitoare si sase bai.

  

2. Rene Zellweger. O ferma in Connecticut (1,6 milioane dolari), plus o vila in statul New York (4,4 milioane dolari)

Actrita Rene Zellweger vrea sa scape de mai multe proprietati. Astfel, in vara acestui an, vedeta a scos la vanzare o casuta in statul Connecticut. Pretul cerut este destul de mic pentru o stea hollywoodiana - 1,6 milioane dolari. Imobilul are o suprafata de 320 metri patrati si este o casa tipica pentru sudul Statelor Unite. Imobilul dispune, de asemenea, de un teren de 15 hectare.

In plus, Rene este dispusa sa se departa de ferma ei din East Hampton, statul New York, pentru care se cer 4,45 milioane de dolari. Vila a fost construita la inceputul secolului trecut si este compusa din trei dormitoare, un living, o bucatarie deschisa si un spa. Zellweger a cumparat aceasta locuinta in 2003.

3. Bruce Willis. O vila de 18 miliioane dolari

Bruce a cumparat vila din Beverly Hills in 2004, cand a platit 9 milioane de dolari. Patru ani mai tarziu, in 2013, imobilul a fost scos la vanzare pentru 22 de milioane de dolari. Recent, actorul a fost nevoit sa revizuiasca in jos pretul cerut, stabilit acum la 18 milioane de dolari.

4. Sarah Jessica Parker. Un apartament in New York

Actrita isi vinde apartamentul din New York, achizitionat in 2011 pentru 18,9 milioane de dolari. Pretul initial s-a cifrat la 22 milioane de dolari, dar redus, ulterior, la 19,95 milioane de dolari.

5. Tom Cruise. O vila in statul Colorado

Pentru vila pe care o detine in statul Colorado si care dispune de un teren de 130 de hectare, Tom Cruise cere 59 de milioane de dolari. Printre altele, imobilul este dotat cu o camera de securitate, unde locatarii se pot adaposti in caz de calamitate naturala sau in cazul unui jaf.