1. Două căni de ceai fierbinte consumate în jurul orei 18 domolesc apetitul şi te ajută să iei doar o cină frugală. Ceaiul are efect diuretic, provocând eliminarea toxinelor din organism. În timpul zilei se recomandă ceaiul verde şi de soc, dacă vrei să slăbeşti.

2. Bananele conferă rapid o senzaţie de saţietate şi sunt mai sărace în calorii decât alte gustări pe care le ronţăim între mese. Când ţi-e poftă de dulciuri, consumă acest fruct, care nu e doar agreabil la gust, dar este mult mai sănătos decât orice produs de cofetărie.

3. Tărâţele de grâu - o dietă care dă rezultate excelente în combaterea obezităţii. Nu te expun la niciun fel de risc, nu au contraindicaţii pentru copii, au efecte pe termen lung. Tărâţele se administrează, într-o primă fază, câte 2 linguriţe de 3-5 ori pe zi, înainte de masă. Acestea uşurează procesul de digestie şi taie pofta de mâncare. În faza următoare, după 15 zile, se asociază tărâţelor o cană de ceai verde sau apă caldă înainte de masă, care fac să dispară senzaţia de foame. Atenţie! Tărăţele de grâu care se vând în pungi de nailon sau celofan nu sunt indicate; deoarece la ambalare este puţin probabil să aibă umiditate 0%, astfel că s-ar putea să fie mucegăite. De asemenea, cu cât sunt mai fin măcinate, cu atât sunt mai eficiente.

4. Mănâncă lent. Să nu te grăbeşti la masă. Mesteca lent si nu te grăbi să termini mancarea. Senzaţia de saţietate apare după aproximativ 10-15 minute. Un studiu britanic a relevat că mâncatul mai încet, poate fi o armă eficientă de combatere a obezităţii.

5. Consumă apă fierbinte cu 10 minute înainte de masă – reduce senzaţia de foame şi, implicit, scade pofta de mâncare. Cei care fac excese alimentare la masă pot scăpa de această problemă consumând un pahar de apă fierbinte înainte de a mânca, şi unul după masă, în care se stoarce o lămâie.

6. Oţetul de mere este campionul curelor de slăbire. Dimineaţa, la trezire, bea un pahar de apă în care ai amestecat două linguriţe de oţet de mere. Taie pofta de mâncare şi stimulează pierderea în greutate.

Citeste si
De ce nu pot să slăbesc?!

Cum să nu te îngraşi în concediu

Tratează hipertensiunea şi colesterolul cu plante
Munca şi îndatoririle sociale îngraşă
Trucuri pentru a slăbi fără să ţii o cură drastică
Bătrânete fără depresie şi viată fără de griji

Se schimba etichetele produselor alimentare. Afla de ce
3 remedii naturale împotriva celulitei
7 alimente care te ajută să slăbeşti
Lămaia te ajută să slăbeşti sănătos
Zahărul si impactul asupra creierului