'Electroputere Parc este o locaţie extraordinară, cu potenţial uriaş de dezvoltare, fiind printre puţinele centre comerciale, dacă nu chiar singurul din provincie, cu o poziţionare atât de bună, chiar în oraş, oferind acces rapid şi facil cumpărătorilor la o zonă foarte mare de shopping. Extinderea centrului şi dezvoltarea unei noi clădiri reprezintă, astfel, o mişcare firească, parte din strategia amplă de investiţii a Catinvest în extinderea spaţiilor comerciale din portofoliu, pentru a putea oferi oamenilor mai multe opţiuni de shopping şi divertisment', a declarat Bertrand Catteau, preşedintele Grupului Catinvest.

Inaugurarea clădirii cu spaţii mixte care totalizează 110.000 de metri pătraţi este planificată pentru S2 2018. Cele două proiecte au fost concepute şi sunt dezvoltate de Steven Van Den Bossche şi Kris Carton, cu finanţarea Catinvest, care deţine Electroputere Parc.

Grupul francez de real estate Catinvest activează pe piaţa rezidenţială şi comercială din Franţa, deţinând şi administrând peste 500.000 de metri pătraţi de spaţii în Franţa şi în Europa de Est.

Grupul francez este prezent pe piaţa din România din anul 2003, deţine şi administrează galeriile Orhideea şi Esplanada din Bucureşti, Carrefour Tom din Constanţa şi galeriile Electroputere Parc din Craiova, relateaza agerpres.