1. O dezbatere civilizata.
Caracterul anonim al utilizatorului de internet este ceva cumplit, afirma Daily Telegraph. Acest aspect al identitatii a transformat discutiile de pe forumuri, chat-uri si comentarii in adevarate razboaie verbale, unde se creaza impresia ca persoana care nu este de acord cu parerea unora si altora nu ar merita sa traiasca.

2. Reputatia si viitorul politic.
Daca un politician a spus, din neatentie, o prostie, nu are sansa ca aceasta gafa sa fie uitata prea repede. Sarah Palin, spre exemplu, a rostit cateva fraze total neinspirate, punand, astfel, cruce carierei sale.

3. Punctualitatea.
Sa ajungi la timp la intalnirea programata? Ce rost are sa te grabesti, cand poti trimite un mesaj, anuntand ca intarzii!

4. Informatiile telefonice.
Candva, oamenii apelau la telefon pentru a afla informatiile dorite sau cautau in Pagini aurii. Acum, Google sau oricare alt motor de cautare ofera rapid raspunsul cautat.

5. Magazinele de muzica.
Ce rost are sa cumperi albumul interpretului preferat, cand poti descarca melodiile indragite de pe internet?

6. Scrisorile pe hartie.
Inca putin si traditionalele scrisori, scrise pe hartie si trimise in plic prin posta vor dispare definitiv.

7. Timpul liber.
Pentru multi, timpul liber a devenit sinonim cu navigatul pe internet.

8. Albumele foto.
Facebook si alte retele de socializare au inlocuit de mult albumele de familie. Fotografiile din concediu in cele mai exotice colturi ale lumii sau, pur si simplu, in mijlocul naturii, ajung mai repede la destinatari si nici nu ocupa loc in casa.

9. Respectul pentru medici si alte profesii.
Inainte de a merge la doctor, oamenii studiaza intens paginile de specialitate, gandindu-se ca, astfel, devin la fel priceputi ca medicii. Astfel ca pacientii ajung la spital cu un diagnostic propriu si plini de scepticism in privinta nivelului de calificare al cadrelor medicale.

10. Secretele vietii private.
Utilizatorii retelelor de socializare posteaza singuri mai multe informatii si detalii legate de viata lor personala, decat ar fi utut strange serviciile secrete.