Endava devine, astfel, principalul partener Worldpay din regiune ca integrator de sisteme pentru programul de transformare a infrastructurii IT a Worldpay, care are în vedere dezvoltarea generaţiei următoare de platforme de plăţi electronice, simultan cu dezvoltarea continuă a platformelor software deţinute de Worldpay şi asigurarea suportului pentru acestea.

În prezent, peste 200 dintre angajaţii Endava, din centrele din România şi Moldova, sunt implicaţi în proiecte de dezvoltare software livrate pentru Worldpay. Endava dispune, la Bucuresti, Cluj si Iasi de un personal format din 1.100 de oameni.

Worldpay, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plăţi la nivel global, procesează zilnic milioane de tranzacţii de plăţi internaţionale, platforme de plăţi globale, plăţi alternative, management de risc, plăţi pe echipamente mobile şi la puncte de vânzare.

Endava este o companie privată de servicii IT, înfiinţată în anul 2000, inregistreaza o cifră anuală de afaceri de peste 40 de milioane de lire sterline (50 de milioane de euro).