Dr. Oana Cuzino continuă să reprezinte și la începutul acestui an opțiunea numărul unu pentru peste 60 % dintre români atunci când vine vorba de încrederea în personalitățile publice aparținând domeniului medical.

Acoperirea unei palete largi de sfaturi medicale de-a lungul celor 12 ani de cariera vine să solidifice imaginea de expert pe care medicul Oana Cuzino și-a creat-o în timp în rândul publicului, reușind să câștige zi de zi încrederea unui număr din ce în ce mai ridicat de persoane.

Locurile 2 și 3 sunt ocupate în continuare de Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi și Prof. Dr. Constantin Ionescu Târgoviște, cu un procent de 21%, respectiv 7 %.

Următoarele poziții ale clasamentului sunt ocupate de Dr. Dana Jianu (4,5 %), Dr. Simona Tivadar (4,3%) și Conf. Dr. Lygia Alexandrescu (3,1%).

Chestionați în legătură cu încrederea avută în instituțiile medicale, SMURD-ul obține vot de încredere din partea a 83 % dintre români. Dacă spitalele private au câștigat încrederea a 74 % dintre respondenți, iar serviciul de ambulanță este menționat la rândul său de peste jumătate din populație (59 %), Ministerul Sănătății ocupă ultima poziție a clasamentului, cu 26 %.