Bulgaria - locuinta in prima linie la mare

Hotelul "VIP Zone" este situat in zona noua a orasului Sozopol, in prima linie pe coasta, cu vedere catre vechiul Sozopol si plajele orasului.

Hotelul functioneaza pe intreg parcursul anului. Complexul dispune de un restaurant mare cu o terasa spatioasa, piscina cu bar, fitness, sauna si sala de masaj, un piano bar si o mica galerie de arta.

Locuintele pot cumparate pentru folosinta personala sau pentru a fi inchiriate in regim hotelier si se vand complet finisate si mobilate. Taxa anuala de intretinere: 12 euro/m.p.

Preturi: 

Studio de la 61.142 Euro
Maisonette: 131.095 Euro
VIP Apartament: 187.590 Euro
Apartament prezidential: 261.210 Euro

 

 

Turcia - vila Belek-Antalya - 140.000 euro

Vila complet mobilata in orasul Belek. In zona sunt 9 terenuri de golf, proprietatea fiind situata la numai 800 de metri de plajă.

• Aer conditionat in toate camerele

• electrocasnice Siemens (frigider, masina de spalat, masina de spalat vase, cuptor, aragaz, hota)

• Jacuzzi în una dintre bai

• psicina

• conexiune wireless la internet

• Sistemul TV prin satelit

• Gradina amenajata

• Barbeque în grădină

Metoda de plată

1.000 € depozit la semnarea contractului. 80% în prima saptamana dupa semnarea contractului, 20% la preluarea imobilului în termen de opt săptămâni.

Apartament in Liguria - 150.000 de euro

Apartament pitoresc in Triora, Liguria (Riviera Italiana), cu balcon mare si vedere superba. Magazine si restaurante la distanta mica de mers pe jos.

Proprietatea face originală a fost construită în 1547 si a reprezentat un important Palazzo. Edificiu impozant, palatul a fost distrus in timpul celui de-al Doilea Război Mondial si a suferit mult in timpul reconstructiei din anii 1960, cand a fost folosit drept mănăstire.

In zona există un club de golf in San Remo, la 45 minute mers cu masina si schi in statiunea Monesi di Triora (o oră de mers cu masina). Pana la la coasta Mării Mediterane (Riviera Italiană) sunt 35 minute de mers cu masina si apoi alte 10-15 minute pana la Riviera Franceza.

 

Spania - Andalusia - 150.000 de euro

Un duplex cu doua dormitoare situat intr-un complex de apartamente într-una dintre cele mai bune zone rezidentiale de pe coasta Andalusiei. Ansamblul detine o gradina si trei piscine diferite. Acces aproape atât de autostrada cat si drumul principal de coastă.