Berbec

Pentru activitatile care tin de partea profesionala a vietii dumneavoastra, dar si pentru actiuni si intalniri importante, a doua jumatate a zilei si seara sunt perioadele cele mai bune. Puteti actiona dupa primul impuls, pentru ca veti proceda corect. O zi buna pentru comunicare, tratative, discutii, pentru prelucrarea de informatii. Puteti pleca in deplasari. Gasiti destul de usor un limbaj comun cu partenerii de afaceri. E posibil sa primiti noi oferte de colaborare. In viata personala este o perioada de stabilitate.

Taur

Afacerile si relatiile trebuie privite cu toata seriozitatea. Daca sunteti decis sa transpuneti in practica una dintre ideile dumneavoastra, atentie la detalii. Numai asa succesul va fi de partea dumneavoastra. Informatiile pe care le cautati trebuie sa fie consistente si utile. O zi buna pentru intalniri, inclusiv amoroase, pentru impacari, pentru a analiza problemele pe care trebuie sa le lamuriti, pentru a le da uitarii odata pentru totdeauna. Puteti construi planuri de viitor. O perioada favorabila achizitiilor.

Gemeni

Folositi fiecare sansa care va ajuta sa progresati la munca si in viata personala. Stabiliti noi contacte, purtati negocieri si corespondati cu partenerii. Incepeti teme noi, numai daca sunt de actualitate. Experimentati, cautati inspiratie in experientele altora. Puteti pleca in calatorii si excursii. Seara nu pierdeti ocazia sa petreceti timpul cu persoanele pe care le agreati. Cei care au deja o familie trebuie sa acorde mai multa atentie copiilor.

Rac

O zi care favorizeaza noile inceputuri, negocierile, discutiile in familie. Situatiile vor evolua pozitiv daca sunt respectate normele si regulile etichetei, ritualuri obisnuite. Atentia fata de starea de spirit a interlocutorului este la fel de importanta precum fundamentarea punctului de vedere. Straduiti-va sa nu stoarceti toate fortele celorlalti, chiar daca emotiile sunt mari in privinta sanselor realizarii celor planificate. Nu incercati sa acaparati toate oportunitatile, opriti-va la ceea ce este esential.

Leu

Evenimentele acestei zile vor avea continuitate. Ea va poate oferi, de asemenea, o intalnire importanta sau o rasturnare neasteptata in relatille deja existente. Circumstantele va vor fi favorabile, iar pentru dumneavoastra totul va decurge normal acolo unde altii vor intampina dificultati. Cautati schimbari, extindeti cercul de contacte, consultati. Succesul dumneavoastra poate depinde astazi de vesti din strainatate, de sfaturile primite, de cadouri, prime si premiii.

Fecioara

Este usor sa gasesti oameni care impartasesc aceleasi idei si opinii, atat in plan profesional, dar si cand vine vorba de odihna, calatorii, distractii. Puteti merge la cumparaturi, achizitionand haine, incaltaminte, bijuterii. Pretentiile dumneavoastra cresc, dar apar noi posibilitati pentru indeplinirea lor. Verificati posta electronica, fiti in centrul evenimentelor, incercati sa reactionati la timp si nu refuzati responsabilitati in plus.

Balanta

O zi care aduce cu sine semenele schimbarii. Este timpul sa va ocupati de imbunatirea activitatii dumneavoastre profesionale. Entuziasmul dumneavoastra se poate rasfrange asupra mai multor proiecte, dar exista sansa de a obtine sprijin si un nou parteneriat. Acordati atentie intalnirilor, srisorilor si discutiilor aparent intamplatoare, dar nu surprinzatoare. Puteti rezolva problemele de sanatate. Poate incepeti un regim alimentar.

Scorpion

Succesul este de partea celui care se ocupa de chestiuni serioase si stie ce vrea. Mizele sunt mari, este mult de munca, dar norocul pare sa va surada. Vor veni sa va dea o mana de ajutor oameni de bine. Veti obtine, de asemenea, materialele necesare. Va puteti apuca de un proiect mai mare. Nu trebuie sa va pierdeti in fleacuri, concentrati-va pe ceea ce trebuie, nu consumati eforturi in zadar.

Sagetator

Noile idei si planuri sunt astazi de perspectiva. Puteti trece la treaba chiar acum. Intr-o astfel de zi nu exista restrictii. Dati dovada de initiativa si  spirit antreprenorial. Obtineti sprijinul si sustinerea prietenilor si a cunostintelor. Sunt posibile ceva schimbari in colectiv. Calatoriile sunt sortite norocului. Seara este de preferat sa va inconjurati de oameni care au ce povesti. Planificand pentru astazi vreo intalnire, fiti ceva mai meticulosi cu aspectul fizic si incercati sa creati o atmosfera dintre cele mai placute.

Capricorn

Ceva important se petrece in viata dumneavoastra, obligandu-va sa puneti in miscare si sa dscoperiti alte si alte oportunitati. Sunteti plini de fermitate si cu greu cei din jur vor gasi argumentele potrivite pentru a va impiedica sa va realizati planurile. Vestile si impresiile placute va asteapta la locul de munca. Putati face ceva modificari de design la birou, puteti gasi un nou sens de colaborare cu colegii. Trebuie sa actionati cu grija, sa fermecati si sa cuceriti.

Varsator

Straduiti-va sa fiti in centrul evenimentelor, pentru a nu pierde ofertele, ideile si propunerile care pot aparea. Trebuie sa va bazati pe partenerii de departe. Se pot extinde perspectivele profesionale si personale. Poate ele vor aparea in viitor, dar schimbul de informatii, cunostintele mai vechi sunt foarte utile si pot aduce rezultatele pe care, acum, nici macar nu le banuiti.

Pesti

Nu va grabiti sa incepeti ceva nou si sa grabiti ceva in care nu aveti incredere. Este mai important sa folositi sansa care va iese singura in cale. Daca apare necesitatea de a obtine sfaturi, indemnuri sau recomandari, nu refuzati, nu dati inapoi. In caz contrar, interesul celeilalte persoane fata de problemele dumneavoastra se va stinge. Certi ajutor daca nu va descurcati singuri.