Cu efect benefic asupra inimii, sistemului imunitar, a starii generale de sanatate. Astfel, folosind un amestec format din lamaie, ghimbir, usturoi, miere si otet din cidru de mere, sistemul imunitar se intareste.

In plus, scade tensiunea arteriala, dar si nivelul colectorului. Preparatul ajuta, deasemenea, la vindecarea infectiilor, la ameliorarea durerilor de articulatii, iar iarna si previne racelile.

Cum se prepara? La o pasta omogena obtinuta din 25 de catei de usturoi mixati la mare viteza in blender, se adauga o jumatate de ceasca de suc de lamaie si o cantitate similara de suc de ghimbir.

In amestecul astfel obtinut se toarna o ceasca de miere, alta de suc de ghimbir si inca una una de miere. Totul se amesteca in blender. Preparatul se pune intr-un recipient de sticla si se lasa la frigider timp de cinci zile, mestecand periodic. Nu se folosesc vase de plastic!.

Inainte de folosire se agita bine. In mod obisnuit se recomanda zilnic 2 lingurite de preparat dizolvat intr-un pahar de apa calda. Se consuma dimineata, inainte de micul dejun, pe stomacul gol.

De precizat ca in cazul afectiunilor canceroase, se dubleaza cantitatea de usturoi si se admitreaza cate 2 lingurite de preparat de trei ori pe zi.