- Ce faci anul asta de Paste, ce planuri ai?
In prima zi de Paste voi sarbatori alaturi de prietenul meu si de familia lui in Bucuresti, apoi in a doua  si in a treia zi de Paste vom ajunge la parintii mei, la Targu Jiu.

- Care sunt traditiile de Paste pe care le respecti an de an?
An de an, in Joia sau in Sambata  Mare, in familia mea se vopsesc oua rosii cu modele naturale de frunze si flori, se prepara cozonacii, salata de boeuf si traditionalul drob de miel. In Noaptea de Inviere, mergem cu totii sa luam Lumina, imbracati in haine noi, cu oua rosii si bani in buzunare, incercand astfel sa atragem sanatatea si bogatia de partea noastra. Oul rosu si lumina din Noaptea de Inviere se pastreaza pana la Pastele urmator, sa ne protejeze de lucrurile rele.

- Obisnuiesti sa gatesti de Paste? Daca da, care e preparatul care iti iese cel mai bine?
Trebuie sa recunosc, pana acum eu am fost ajutor de bucatar sau mai bine zis… pofticiosul degustator . Asa ca, cel mai bine imi iese… sa mananc cozonac si pasca. 

- Care este mancarea specifica acestei sarbatori care iti place cel mai mult?
Cozonacul si pasca.

- Ce amintiri ai din copilarie legate de aceasta sarbatoare?
Imi aduc aminte cum parintii mei faceau eforturi in fiecare an si reuseau sa imi cumpere mie si surorii mele cele mai frumoase rochite si cei mai draguti pantofiori de Paste. Ne trezeam cu bucurie in Noaptea de Inviere, imbracam hainele noi, mergeam cu totii la biserica si cantam cu emotie “Hristos a inviat din morti”. Dupa slujba, incercam sa nu stingem lumanarea pana acasa, iar pe drum salutam prietenii si vecinii, zicandu-le: “Hristos a inviat!”