19 aeronave Boeing 777-300 vor fi echipate cu 76 de mini-apartamente la Prémiere începând cu luna septembrie a acestui an. Investiția totală în aceste noi cabine este de 50 milioane de euro.

Apartamentele din cabinele La Prémiere se caracterizează prin scaune complet rabatabile, care se transformă în paturi cu o lungime de peste 2 metri, iar cotierele sunt retractabile, oferind un spațiu de 77 cm lățime. De asemena, fiecare pasager are la dispoziție un ecran touch-screen HD de 61 de centimetri, unul dintre cele mai mari astfel de ecrane disponibile pe aeronavele comerciale. 

Spațiul cabinei este ușor ajustabil, putând fi folosit ca dormitor dar și ca mini-lounge, restaurant sau zonă de lucru. Pasagerii pot alege între intimitatea maximă a unui spațiu de 3mp, trăgând draperiile cu care sunt echipate apartamentele sau pot invita un alt pasager pe otomanul așezat în fața scaunului. 
 
Alegerea texturilor și a materialelor din noua cabină La Prémiere s-a făcut în concordanță cu stilul francez și cu dorința companiei de a oferi un confort absolut.

„Noul apartament din cabina La Prémiere este unul dintre produsele care exprimă cel mai bine angajamentul nostru de a oferi servicii excelente și o experiență franțuzească de neuitat. Exprimă ambiția noastră globală de a ne repoziționa în fața pasagerilor nostri”, a declarat Frédéric Gagey, Chairman and CEO of Air France.

Ca parte a programului de investiții Best&Beyond, Air France va realiza până la finalul anului 2014 investiții de 500 de milioane de euro în schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business și La Prémiere și în îmbunătățirea serviciilor la bord și la sol.

  • 10.000 de noi scaune Economy și 1.100 de noi scaune Premium Economy cu o investiție totală de 130 milioane de euro
  • 2,102 cabine Business, investiția totală ridicându-se la 200 de milioane euro
  • 76 de cabine La Prémiere, cu o investiție totală de 50 milioane de euro