În cadrul campaniei, la prezentarea unui avans egal sau mai mare de 30%, nivelul dobânzii practicate va fi ROBOR 6M + 2,15% p.a. (în cazul in care creditul se achiziţionează la pachet cu credit prin card), respectiv ROBOR 6M + 2,25% p.a. (fără achiziţionarea împreună cu credit prin card). Pentru un avans cuprins între 20 şi 30%, dobânda va fi ROBOR 6M + 2,40% p.a. (în cazul în care creditul se achiziţionează la pachet cu credit prin card), respectiv ROBOR 6M + 2,50% (fără achiziţionarea împreună cu credit prin card).

Banca precizează că rata de dobândă este stabilită în funcţie de indicele ROBOR la şase luni, actualizabil semestrial în prima zi lucrătoare a semestrului; valoarea indicelui începând cu data de 1 iulie 2016 este de 1,06%, scrie agerpres.

Creditele ipotecare în lei pentru cumpărarea şi construirea de locuinţe se acordă pe o perioadă de până la 35 de ani. Clienţii au posibilitatea de a rambursa anticipat fără comision, precum şi de a rescadenţa/reeşalona creditele contractate. Pot fi achiziţionate inclusiv locuinţele executate silit de CEC Bank sau de alte instituţii de credit, fără evaluare.

"Prin lansarea acestei campanii promoţionale, clienţii noştri care doresc sa-şi cumpere sau sa-şi construiască o locuinţă beneficiază de cele mai potrivite soluţii de finanţare, perfect adaptate nevoilor acestora", a declarat Radu Graţian Gheţea, preşedinte director General CEC Bank.