Astfel, la creditele in lei, dobanda PR pentru persoanele juridice se reduce de la 7,9 % la 7,65%, iar pentru creditele in valuta de la 6,5% la 6,25%.

De asemenea, CEC Bank continua politica de sustinere a clientilor persoane juridice in accesarea fondurilor europene, mentinand nivelul Prime Rate pentru Fonduri Europene (PR FE) mai redus decat nivelul standard al indicelui. In consecinta, incepand cu data de 1 martie 2013, noile valori
ale PR FE sunt de 7,15% p.a. pentru creditele in lei si de 5,65% p.a. pentru creditele in euro, in scadere cu 0,25% comparativ cu valorile anterioare.

De noile procente de dobanda redusa beneficiaza toti clientii persoane juridice care au credite in derulare, a caror dobanda este calculata in functie de
indicele PR, respectiv PR FE, precum si clientii ce vor solicita astfel de credite incepand cu data de 1 martie 2013.

"Prin reducerea dobanzilor la creditele destinate persoanelor juridice, CEC Bank confirma inca o data implicarea activa in sustinerea clientilor pentru diminuarea efortului rambursarii angajamentelor lunare, precum si a contractarii de noi finantari", a declarat Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.